Alkio-opisto tarjoaa useiden eri avointen yliopistojen opintoja ja kahden avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Yhteistyökorkeakouluja ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin ja Turun avoimet yliopistot sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja Humanistisen ammattikorkeakoulu.

tule mukaan

Tervetuloa aloittamaan omat opintosi elokuussa!

Opiskeluvuoden aikana on mahdollistaa suorittaa yliopisto- ja amk-opintoja, kehittää opiskelutaitoja, valmentautua pääsykokeisiin tai tehdä väyläopintoja yliopistoon. Tarjoamme osaavan opetuksen ja ohjauksen. Opiskelijat muodostavat tiiviin ja kannustavan yhteisön, jossa on mukava opiskella ja viettää vapaa-aikaa. Yliopisto-opintoja voi suorittaa vuodessa saman määrän kuin varsinaisena opiskelijana yliopistossa. Samalla opiskelija voi etsiä omaa alaansa tai syventää tietämystä jo valitsemaltaan alalta.

Alkio-opisto on Jyväskylän Korpilahdella sijaitseva valtakunnallinen kansanopisto, johon opiskelijat tulevat kaikkialta Suomesta. Opisto tarjoaa turvallisen ja lämminhenkisen opiskelu- ja asumisympäristön.

Haku opintolinjoille on menossa ja päättyy 10.8.2012. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakemusten vastaanottamisesta.

Oletpa sitten kevään ylioppilas, välivuotta jo pitänyt, työelämästä opintoihin palaava tai muuten opiskelupaikkaa vailla oleva - anna sinäkin opiskelukipinäsi syttyä ja astele Alkio-opistoon.

 

Lämpimästi tervetuloa!