Alkio uudetTammikuussa 2017 Alkio-opistolla aloitti yli 50 uutta opiskelijaa. Hakemuksia käsitellään edelleen. Vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella toimistosta.

Kokovuotisilla linjoilla opiskelee yli 200 eri puolilta Suomea tullutta opiskelijaa. Suositummat alat ovat tänäkin lukuvuonna olleet kasvatustieteet ja psykologia ja lääketieteeseen suuntaavat opinnot. Kevään linjoista suosituimpia ovat olleet lääketieteen valmentavat sekä sosiaali- ja terveysalalle valmentavat opinnot.

Kampuksellamme opiskelee myös Humanistisen ammattikorkeakoulun, Humakin, yli sata opiskelijaa.

Majoitustiloista

Tällä hetkellä Alkio-opiston lukuvuoden 2016-2017 asuntolapaikat ovat täynnä. Parhaan kykymme mukaan autamme opiskelijoitamme löytämään vuokra-asunnon lähiseudulta Korpilahdelta, Muuramesta tai Jyväskylän keskustasta.

Alkio-opiston opiskelijan on myös mahdollista hakea asuntoa Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiöltä (KOAS).
Lisätietoja KOASin asukastoimistosta puh. 014 3393 400, sähköposti asukastoimisto(at)koas.fi.
Korpilahden ja Jyväskylän vuokra-asuntoja voi kysellä Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:stä.

Näin tulet Alkiolle

Matkatessasi meille autolla 9-tieltä löydät mustat opastekyltit. Pohjoisen ja etelän suunnasta Korpilahdelle pääsee myös linja-autolla. Korpilahden matkahuollosta on noin kilometrin kävelymatka opistolle.

Huomioithan, että osa pikavuoroista pysähtyy Korpilahden matkakeskuksessa ja osa ainoastaan Ysitien (Valtatie 9) Korpilahti Petäjävesi th -pikavuoropysäkillä, joka on SEO-huoltoaseman kohdalla. Tarkistathan tarvittaessa Matkahuollon sivuilta pikavuorojen pysäkit.

Ajo-ohje Alkio-opistolle (pdf)

Näin tulet Alkio-opistolle (pdf)

  • kartassa näkyy kävelysillan paikka ja myös Korpilahti Petäjävesi th -pysäkki

Kartta Alkio-opiston alueesta (pdf)

Tervetuloa opiskelemaan

Opiskelu alkaa tammikuun 2. päivä klo 9.

 Jaana Laitila

Tapaamistanne odottaen,

Alkio-opiston rehtori

KT Jaana Laitila