Aloita yliopisto-opinnot tai AMK-opinnot elokuussa

Täytä elokuussa 2017 alkavien opintolinjojen hakulomake 4.8.2017 mennessä. Osa suosituimmista linjoista on täyttynyt viime vuosina jo kevään aikana, joten hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti saapumisjärjestyksessä. Pääsykokeita ei ole, mutta opiskelupaikkoja on rajallisesti. Jos linjan opiskelupaikat täyttyvät ennen hakuajan päättymistä, hakijat valitaan varasijoille.

Mikäli et ole saanut hakemuksen lähetettyäsi kahden viikon kuluessa opistolta yhteydenottoa, ole ystävällinen ja tarkista opistolta, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi).

Yhdessä muiden kanssa opiskelu on antoisaa. Pätevien opettajien ohjauksessa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lisätietoja opintojen sisällöistä saat opintolinjojen sivuilta.

Lukuvuoden 2017 - 2018 opintolinjat

Lukuvuosi alkaa 14.8. ja päättyy 18.5.2018. Täytä hakulomake 4.8.2017 mennessä.

Kevään 2018 opintolinjat

Täytä hakulomake 9.12.2017 mennessä. Kevätlukukausi alkaa 8.1. ja päättyy 18.5.2018.

Tervetuloa opiskelemaan!

Opiskelu on monimuotoista: luentoja, tentteihin lukua, oppimistehtävien kirjoittamista, keskusteluja, verkko-opintoja ja työharjoittelua opintoalasta riippuen. Opintolinjat järjestävät teematapahtumia ja saunailtoja sekä tekevät tutustumiskäyntejä ja opintomatkoja.

Tule sinäkin omalle opinpolullesi Alkio-opistoon!

Lisätietoa saa opiston toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 409 3004 tai 040 714 3449.

Yhteistyöoppilaitokset

Alkio-opisto tarjoaa sinulle tehokasta opetusta ja pääsykoevalmennusta kannustavassa ilmapiirissä.Laajalla opintotarjottimella on seuraavien avointen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoja:

  • Jyväskylän yliopisto
  • Lapin yliopisto
  • Tampereen yliopisto
  • Itä-Suomen yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkio-opistossa suoritettuja tutkinnon osia voi sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon.

Yhteystiedot ja kartta