Ajankohtaista

Jaana TRGM

Jaana-rehtori pyörällä kohti Pariisia

Alkio-opisto osallistuu Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyystapahtumaan, joka tukee vakavasti sairastuneita lapsia ja heidän perheitään Suomessa. Hyvän tekeminen sopii opiston arvoihin ja opistolla noudatettavan kestävän kehityksen ideologiaan. Kuva: Korpilahti-lehti. Lue lisää

Haku lukuvuoden 2018–2019 opintoihin on käynnissä. Suosituimmat linjat ovat täyttyneet viime vuosina jo kevään aikana, joten hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Tutustu monipuoliseen yliopisto- ja amk-opintojen tarjontaamme! Opiskelu oikeuttaa toisen asteen opintotukeen. Asemasi korkeakoulujen ensikertalaiskiintiössä säilyy, joten omaa alaa voi etsiä turvallisin mielin. Lisätietoja hakemisesta.

Jos tähtäät korkeakouluun, mutta oma ala on hukassa tai oma osaaminen arveluttaa, niin uusi opintolinjamme Korkeakouluun valmentavat opinnot sopii sinulle. Linjalla voit etsiä omaa alaa ja samalla opiskella akateemisia opiskelutaitoja sekä valmistautua valitsemasi alan valintakokeisiin.

Kovien tieteiden kesälukiossa 29.7.-8.8.2018 opiskellaan tehokkaasti biologian, fysiikan, kemian, matematiikan ja ruotsin lukiokursseja. Hae kesälukioon 13.6. mennessä.

Aikuisille maahanmuuttajalle on tarjolla kaksi eri koulutusta: Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot ja Akateemisesti Suomessa –kotoutumiskoulutus. Uudet koulutukset alkavat 14.8.2018 ja niihin voi hakea myös jo nyt!

Alkio opiskelijaryhma

"Parhaat mahdolliset eväät" - lue mitä opiskelijat kertovat!