14.8.2017 - 18.5.2018

Ajankohtaista!

Opiskelu linjalla on täydessä vauhdissa. Mikäli haluat mukaan lukuvuodeksi 2018-2019, täytä sähköinen hakulomake täällä.

 

Alkio 2017 1349 640

Haluatko opiskelemaan

lääketiedettä yliopistoon? Lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeessa vaaditaan hyvää lukiofysiikan, kemian ja biologian osaamista. Valintakoevastaustekniikan osaamisenkin pitäisi tuona tärkeänä kevään päivänä olla selkäytimessä.

Me tarjoamme

lukuvuoden pituisen valmentautumisen lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Opinnot on suunnattu ensisijaisesti sellaisille lääkäriksi haluaville, joilla on vielä runsaasti parannettavaa fysiikan ja kemian laskurutiinissa. Jos luit lukiossa molemmat näistä pitkinä, Sinulle saattaa sopia paremmin puolivuotinen linja Lääketieteen valmentavat opinnot.

Opiskelu

Opinnoissa käydään tarkalla kammalla ja runsaalla rautalangalla läpi lukion biologia, kemia ja fysiikka. Lukuvuoden aikana opiskelija oppii kemiassa ja fysiikassa tarvittavan luonnontieteellisen ajattelun ja saavuttaa hyvän fysiologian, anatomian ja solubiologian tuntemuksen. Valintakokeessa tärkein onnistumisen tae on vankka laskurutiini, jonka saavuttamiseksi työskennellään kovasti koko lukuvuosi. Opettajat ovat usein ja säännöllisesti opiskelijoiden tavoitettavissa henkilökohtaista laskuapua varten.

”Rautalankaa ei voi koskaan olla liikaa.”

Opettajat

Lääketieteeseen suuntaavien opintojen linjalla on useita eri opettajia. Eniten tekemisissä ollaan seuraavien kanssa:

Susanna Tolsa: Linjanjohtaja. Opetuksen pääalueena kemia ja matematiikka.

Sami Sorvo: Fysiikka ja vastaustekniikka.

Saara Palmu: Biologia.

Linkkejä lisätietoihin

Lääketieteeseen suuntaavien opintojen opintotarjotin

Opiskelijat kertovat

Tietoa hakemisesta ja hakulomake

Ota yhteyttä

Tervetuloa opiskelemaan!