Haluatko mukaan lukuvuodeksi 2018-2019? Linja on juuri tullut täyteen, mutta voit yhä hakea varasijoille. Ensimmäiset jonopaikat ovat nyt jaossa, joten täytä sähköinen hakulomake nyt.

Alkio 2017 1349 640

Haluatko

  • opiskelemaan lääketiedettä yliopistoon? Lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeessa vaaditaan hyvää lukiofysiikan, kemian ja biologian osaamista. Valintakoevastaustekniikan osaamisenkin pitäisi tuona tärkeänä kevään päivänä olla selkäytimessä.
  • paljon lähiopetusta? Erityisesti biologian, fysiikan ja kemian haasteellisimmat kokonaisuudet ovat vaikeita ottaa haltuun itsenäisesti opiskellen.
  • mahdollisuuden henkilökohtaiseen laskuapuun?

Me tarjoamme

  • lukuvuoden pituisen valmistautumisen lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Opinnot on suunnattu ensisijaisesti sellaisille lääkäriksi haluaville, joilla on vielä runsaasti parannettavaa fysiikan ja kemian laskurutiinissa. Jos luit lukiossa molemmat näistä pitkinä hyvin arvosanoin, Sinulle saattaa sopia paremmin puolivuotinen linja Lääketieteen valmentavat opinnot.
  • runsaasti lähiopetusta arkipäivisin.
  • sitoutuneet opettajat, jotka ovat tavoitettavissa myös tiettyinä arki-iltoina viikoittain.
  • tiiviin opiskeluyhteisön, jossa saat vertaistukea muilta opiskelijoilta.

Opiskelu

Opinnoissa käydään tarkalla kammalla ja runsaalla rautalangalla läpi lukion biologia, kemia ja fysiikka. Lukuvuoden aikana opiskelija oppii kemiassa ja fysiikassa tarvittavan luonnontieteellisen ajattelun ja saavuttaa hyvän fysiologian, anatomian ja solubiologian tuntemuksen. Valintakokeessa tärkein onnistumisen tae on vankka laskurutiini, jonka saavuttamiseksi työskennellään kovasti koko lukuvuosi. Opettajat ovat usein ja säännöllisesti opiskelijoiden tavoitettavissa henkilökohtaista laskuapua varten.

”Rautalankaa ei voi koskaan olla liikaa.”

Opettajat

Lääketieteeseen suuntaavien opintojen linjalla on useita eri opettajia. Eniten tekemisissä ollaan seuraavien kanssa:

Teemu Säynäjäkangas: Linjanjohtaja. Opetuksen pääalueena fysiikka.

Susanna Tolsa: Ryhmänohjaaja. Opetuksen pääalueena kemia ja matematiikka.

Saara Palmu: Biologia.

Sami Sorvo: Fysiikka, matematiikka ja vastaustekniikka.

Linkkejä lisätietoihin

Lääketieteeseen suuntaavien opintojen opintotarjotin

Opiskelijat kertovat

Tietoa hakemisesta ja hakulomake

Ota yhteyttä

Tervetuloa opiskelemaan!