Ajankohtaista!

Tämä uusi linja aloitti syksyllä 2018! Ensi lukuvuodeksi Soteli-linjalle voit hakea täyttämällä hakulomakkeen. Jos etsit Terveysliikunnan linjaa, niin se on korvattu tällä Soteli-linjalla.

Linjalla opiskelet sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuoden amk-opintoja. Teoriaopintojen lisäksi kehityt mm. terveysliikunnan ohjauksessa ja saat tehokkaan startin valintakokeisiin. Lisäksi voit opiskella yliopisto-opintojen osia.  Keltapuseroinen_tytto

AMK-OPINNOT
Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja (väh. 39 op)
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja (väh. 10 op)
YLIOPISTO-OPINNOT
Ravitsemustiede (25 op)
Muita yliopisto-opintoja 

Haluatko olla tulevaisuudessa hyvinvointialan osaaja?

  • Haaveiletko esim. fysioterapeutin, sosionomin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan tai liikunta-alan ammattilaisen urasta?
  • Haluatko aloittaa korkeakouluopinnot kannustavassa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä?
  • Kaipaatko tsemppausta opintoihisi sekä valintakokeisiin valmistautumiseen?

 Terveysliikunnan linjan aloja

Me tarjoamme

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alat tarjoavat työtä tulevaisuudessa! Alan tehtäviin kouluttautuneiden tarve kasvaa, sillä eri-ikäinen väestö lapsista vanhoihin tarvitsee osaavia palveluita työhön ja vapaa-aikaan. Jyväskylään vasta perustettu kuntoutusalan osaamiskeskittymä tarjoaa myös tulevaisuudessa varmasti työllistymismahdollisuuksia kuntouksen asiantuntijoille. Soteli -linjalla voit aloittaa korkeakouluopintosi. Samalla opit opiskelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä laajennat yleissivistystäsi.

  • Kokopäiväistä, ohjattua ja itsenäistä opiskelua, johon on mahdollista saada opintotukea
  • Suorittamasi amk- ja yliopisto-opinnot voit hyväksilukea jatko-opinnoissa
  • Mahdollisuus asumiseen opiston asuntolassa

Linjan opinnot suoritettuasi tunnet sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan jatko-opintomahdollisuudet ammattikorkeakouluissa, yliopistoissa,  ja toisen asteen oppilaitoksissa. Tunnet terveyden, toimintakyvyn ja liikunnan eri osa-alueet ja tiedostat niiden merkityksen ihmisen hyvinvoinnille. Osaat opiskella itsenäisesti ja toimia ryhmässä sekä ohjata erilaisia ryhmiä. 

Sijoittuminen

Aiempien vuosien sosiaali,- terveys- ja liikunta-alojen opiskelijat ovat sijoittuneet hyvin jatko-opintoihin korkeakouluissa (n. 80%). 

Opiskelu

Teoriaa, tapahtumia, teemapäiviä, työelämää

Linjan opintoihin kuuluu teoriaopintojen lisäksi toiminnallisia opintoja, joiden aikana opiskelijat toteuttavat  tapahtumia ja teemapäiviä. Tarkoituksena on perehtyä kokemusten, elämysten ja ihmisten kohtaamisen kautta hyvinvointia edistäviin toimintamuotoihin.

Opettaja

Sonja Salonen

Mahdollisuuksien vuosi

"Vuosi, joka mahdollisti tulevaisuuden haaveideni toteutumisen ja ihanat ystävät elämääni."

Marika Lepisto

Lue Marikan tarina kokonaan.

Linkkejä lisätietoihin

Opintotarjotin päivittyy kevätlukukauden 2018 aikana.

Opiskelijat kertovat.

Tietoa hakemisesta ja hakulomake

Ota yhteyttä

Tervetuloa opiskelemaan!