Ruokailu Ravintola Santerissa on yksi päivän parhaista hetkistä. Laadukkaat ateriat valmistetaan kotimaisista ja mahdollisuuksien mukaan keskisuomalaisten tuottajien raaka-aineista. Luomutuotteiden valikoimamme monipuolistuu koko ajan. Aterioiden terveellisyys ja ympäristönäkökulmat ovat meille tärkeitä.

  • Lounas ma–pe klo 11.00–13.00
  • Päivällinen ma–to klo 16.00–17.15

Ateria sisältää monipuolisen salaattivalikoiman, kaksi lämminruokavaihtoehtoa lisukkeineen, ruokajuomat, leivän ja levitteet sekä jälkiruokakahvin.

  • Lounaan ja päivällisen tarjoushinta 7 € (norm. 9 €).
  • 10 kappaleen sarjalipukkeen hinta on 68 €.

Iloinen ja ystävällinen ravintola Santerin väki toivottaa sinut tervetulleeksi maistuvan ruoan äärelle!

 

 

 

 

Torstai 17.5.2018 Lounas

 

Salaatti- ja leikkelevalikoima

Broilerikeittoa l, k, s ♦

Tomaattikeittoa m, g, k, vegaaninen ♦

Marjoja ja vaniljakastiketta

Kahvi, tee

 

Päivällinen

Salaattivalikoima

Kermassa haudutettua lohta l, g, s

Broilerin fileetä m, g, k, s,

Täytettyä kesäkurpitsaa m, g, k, s  (vegaaninen)

Kahvi, tee

 

Perjantai 18.5.2018 Lounas

 

Salaattivalikoima

”Kokin kesän toivotus”

Kahvi, tee

 

Hyvää ruokahalua!

 

l, laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton

Allergeenit ilmoitamme tuotteen kohdalla linjastossa.

Muut tuotetiedot saat kysyttäessä henkilökunnalta

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Aurinkoista ja ihanaa kesää!

T. Ravintola Santerin väki

 

 

ruokasali1 510

 

llmoitamme linjastossa ravitsemussuositusten mukaisen leipä-, ravintorasva-, sekä salaatinkastikevaihtoehdon.

Aterioilla tarjotaan monipuolinen salaattivalikoima, lämmin kasvislisäke, sekä lisäkkeenä vaihdellen perunaa, ohraa, tummaa riisiä, neljän viljan riisiä tai kokojyväpastaa. Valttavana on aina vegaaninen kasvisruoka ja vaihtoehtoisesti  joko liha-, kala-, tai kanavaihtoehto. Ateriaan sisältyy perusruokajuomat, monipuolinen leipävalikoima sekä levitteet. Sämpylät leivomme aina itse. Jälkiruoaksi aterioillamme on kahvi ja tee tai  vaihtuva jälkiruoka.

Käytämme raaka-aineissa aina saatavuuden mukaan ensisijaisesti lähellä tuotettuja raaka-aineita. Peruna, juurekset ja puutarhamarjat pöydissämme ovat läpi vuoden lähellä tuotettuja. Metsämarjat hankimme paikallisilta poimijoilta. Suosimme kotimaista lihaa sekä järvikalaa.

Luomuvalikoimissamme on mm. luomuhunajaa, -kahvia ja -teetä. Aamupuuron valmistamme  aina luomuhiutaleista. Tuotannossamme on käytössä useita luomumausteita.

Hyvää ruokahalua! t. Sirpa, Paula, Aila, Marko, Mari, Seija, Saila, ja Marjo

 

Lounas arkisin 7,00 e (norm. 9,00 e) Päivällinen arkisin  7,00 e ( norm. 8,50 e)

Ryhmien (yli 20 hlö.) pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon

Seija Solonen 040 714 3449 tai

Ravintola Santeri 050 386 6815 tai

Ruokapalvelupäällikkö Marjo Flink 040 714 3454

Lämpimästi tervetuloa Ravintola Santeriin!