Haaveesta totta!

  • Haluaisitko täydentää opintojasi?
  • Tekisikö mielesi kurkistaa uudelle alalle?
  • Haluaisitko kehittää itseäsi vuorotteluvapaalla?
  • Kaipaatko uusia mahdollisuuksia ja mielen virkistystä?

Tehdään haaveestasi totta - oman kiinnostuksesi mukaan valitsemillasi opinnoilla sekä joustavalla ja tehokkaalla ohjauksella!

Opinnot

Voit valita opintoja oman kiinnostuksesi mukaan opiston tarjonnasta koko lukuvuodeksi tai yhdeksi lukukaudeksi. Opetus toteutuu kaikilla linjoilla pääosin päiväaikaan.

Alkio-opiston opintotarjonta on jäsennetty linjoiksi. Linjat ovat opintoryhmiä, joille opetus suunnataan kyseisen tieteen- tai toiminnanalan mukaan. Tietty opetustarjonta on suunnattu tietylle linjalle, mutta opiskelija voi valita yksittäisiä kursseja muiltakin kuin omalta linjaltaan, mikäli ne sopivat lukujärjestykseen. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Avoimet yliopisto-opinnot

Alkio-opistossa voit opiskella yliopistotutkinnon osia, kuten perusopintokokonaisuuksia (25 - 35 opintopistettä) tai niiden osia sekä aineopintokokonaisuuksia useissa kymmenissä aineissa sekä yliopiston yleisopintoja yhteensä noin sadan opintopisteen verran. Tarjonnassa olevia yleisopintoja ja opintokokonaisuuksia opetetaan, mikäli opistolle myönnetään opetuksen järjestämisoikeus ja opintoryhmässä on riittävästi opiskelijoita. Lisätietoja kohdassa Avoimet yliopisto-opinnot. Huom! Alkio-opisto tarjoaa yhteistyöyliopistojensa kautta monia opintoja, joita ei muualla Keski-Suomessa ole tarjolla.

Hakeminen

Hae valitsemallesi opintolinjalle täyttämällä hakulomake. Hakulomakkeita saa myös opiston toimistosta.


Tervetuloa opiskelemaan!

Raakel Kovala