Juhlat ja tilaisuudet

Ravintola Santeri tarjoaa tasokkaita ateriapalveluita niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Ravintolassamme on pidetty upeita illallisia ja yritysten edustustilaisuuksia sekä juhlittu päivänsankareita, hääpareja ja valmistuneita. Autamme sinua mielellämme juhlan, kokouksen tai tilaisuutesi suunnittelussa ja järjestelyssä.

Mielessä kurssi tai leiri?

Monipuoliset ja viihtyisät tilat sekä luonnonkaunis rauhallinen ympäristö antavat oivallisen mahdollisuuden järjestää monenlaisia kokouksia, kursseja, tapahtumia ja tilaisuuksia.

Ravintola Santerin maittavat ruokatarjoilut

Laadukkaat Ravintola Santerin palvelut takaavat jaksamisen tapahtumien aikana. Valmiiseen ruokapöytään on nautinto istahtaa. Ravintolassa kuunnellaan toiveenne erityisruokavalioista ja raaka-aineet ovat pääasiassa kotimaista alkuperää ja mahdollisuuksien mukaan myös lähiruokaa.

Tarvitsetko majoitusta?

Yöpyminen huoneessa tai  rivitaloasunnossa.

Asuntovalikoimamme on laaja. Käytössä on yhden ja kahden hengen opiskelijahuoneita ja rivitaloasuntoja, jotka sopivat hyvin myös perhemajoitukseen. Osa huoneista on esteettömiä ja kaikki majoitustilat sijaitsevat lyhyen matkan päässä päärakennuksen koulutustiloista ja ravintolasta. Huoneiden lähistöllä on käytössä yhteiskeittiö. Yksiöt ja kaksiot ovat täysin varusteltuja asuntoja.

Tervetuloa Alkio-opistolle

Tehdään yhdessä Teille sopiva tilaisuus!

Yhteystiedot ja kartta