Alkio-opisto sijaitsee Korpilahden keskustan eteläpuolella Päijänteen länsirannalla, noin 30 kilometriä Jyväskylästä etelään.

Autolla Jyväskylästä tultaessa käännytään eteläisestä risteyksestä ensin Korpiahoon päin, heti edelleen oikealle ja alikulun läpi Korpilahdentielle, josta Tähtiniementielle. Tampereen suunnasta tultaessa käännytään ensimmäisestä Korpilahden keskustaan ohjaavasta liittymästä keskustaan päin ja heti seuraavasta risteyksestä oikealle Tähtiniementielle. Tähtiniementie vie suoraan opistolle.

Ajo-ohje Alkio-opistolle (pdf)

Korpilahdelle pääsee hyvin bussilla. Esimerkiksi Turusta, Helsingistä ja Lahdesta on suorat bussiyhteydet. Jos olet tulossa linja-autolla Korpilahdelle, niin huomioithan, että osa pikavuoroista pysähtyy Korpilahden matkakeskuksessa ja osa ainoastaan Ysitien (Valtatie 9) Korpilahti Petäjävesi th -pikavuoropysäkillä, joka on ST1-huoltoaseman kohdalla. Tarkistathan tarvittaessa Matkahuollon sivuilta pikavuorojen pysäkit.

Pikavuoropysaki ja kavelysiltat

Lähimmät rautatieasemat ovat Jämsässä ja Jyväskylässä. Juna-aikataulut löydät VR:n sivuilta. Junalla pääsee Jämsään, noin 25 kilometriä Korpilahdelta etelään, tai Jyväskylään. Molemmista on hyvät bussiyhteydet perille.

Kirkonkylästä opistolle pääsee kävellen Päijänteen ylittävää kävelysiltaa.

Kartta Alkio-opiston alueesta (pdf)

 

Keskiviikon 2.8 ohjelma

Torstain 3.8 ohjelma

Lisätietoja työtuvista ja aktiviteeteista

Ilmoittautuminen