Tilaisuuden tullen - tervetuloa Alkio-opistolle!

JuhlatTarvitsetko majoituspaikkaa yöksi tai vaikka viikoksi? Onko sinulla kesälle 2018 tai 2019 tiedossa perhejuhla tai illanvietto, sukukokous tai muu tapahtuma? Tai etsiikö tuttavasi sopivaa paikkaa tilaisuuden järjestämiseksi? Alkio-opisto tarjoaa nyt monipuolisia tilojaan, majoitusta ja ravintolapalveluita varattavaksi kesäaikana 1.6. - 10.8.2018.

Alkio-opiston monipuoliset, muuntuvat tilat ja upea Päijänteen rantamaisema sekä rauhallinen ympäristö luovat oivat puitteet juhlille, kursseille, kokouksille, seminaareille ja muille tapahtumille. Majoitusvaihtoehtoina ovat asuntolahuoneet ja Alkiorannan rivitaloasunnot.

Kaikki tilamme ovat varattavissa kesän aikana, joten useita tilojamme hyödyntäen opistolla voi järjestää suurenkin tapahtuman yhtä hyvin kuin pienen illanvieton esimerkiksi rantasaunallamme.

Opiston Ravintola Santeri on kesäaikaan avoinna sopimuksen mukaan. Osa kesäkaudesta myydään aamiaisen kera, kun taas toisinaan aamiaismahdollisuutta ei ole. Tiedustele aamiaismahdollisuutta varausta tehdessäsi. Suuremmissa tapahtumakokonaisuuksissa järjestämme ravintolapalvelut toiveidenne mukaisesti.

Majoitusvarauksen voi tehdä myös Booking.comin kautta.

Lisätietoja löydät Palvelu- ja majoitustoiminta- ja kokous- ja juhlapalvelut-sivuilta.

Alkion hiekkaranta

Yhteystiedot

Toimisto

050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi
Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.00 - 15.15.

Sihteerit

puh. 040 714 3449

Missu Flyktman, vs. asiakassihteeri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seija Solonen, koulutussihteeri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.