Lääkikseen perustettu toinen ryhmä

Ilouutinen kaikille lääketieteeseen suuntaavien opintojen linjalle opiskelemaan hakeville! Runsaan monivuotisen kysynnän innoittamina, olemme päättäneet laajentaa linjaa toisella ryhmällä. Sisäänotto on 60 opiskelijaa aiemman 30 sijaan. Nyt ei tarvitse enää kärvistellä varasijalla, vaan kannattaa hakea opiskelemaan. Paikkoja on vielä vapaana.

Englannin aineopinnot

Elokuussa alkavat englannin kielen aineopinnot. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille hyvät valmiudet esim. englannin kielen opettajan ammattiin, koulutuksen hallintoon tai suunnittelutehtäviin. Opintoihin valittavilla opiskelijoilla tulee olla englannin kielen perusopinnot suoritettuina vähintään hyvin tiedoin. Opiskelijavalinnat tehdään Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Lisähaku toteutetaan 29.5.–4.6.2017.

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot toteutetaan syksyllä lukukauden mittaisena koulutuksena. Opintoihin hakevilta vaaditaan sujuvaa suomen kielen ymmärtämistä. Koulutuksen aikana kehität suomen kielen taitoasi ja saat valmiuksia valintakokeisiin, kehität opiskelu-, viestintä- ja tiedonhankintataitojasi ja voit suorittaa avoimen yliopiston opintoja (yliopistotutkinnon osia). Opiskelu linjalla on opiskelijalle maksutonta ja saat opiskelupäivinä myös ilmaisen lounaan. Opiskelu on kokopäiväistä, joten olet oikeutettu opintotukeen. Vielä muutama paikka vapaana, hae heti!

Yhteisöpedagogi -koulutuksen väyläopinnot 60 op

Uusi avaus ammattikorkeakouluopintoihin on Humanistisen ammattikorkeakoulun eli HUMAKin yhteisöpedagogi-koulutuksen väyläopinnot. Alkio-opistossa voi suorittaa HUMAKin avoimen amk:n opintoja 25 opintopistetta ja väyläopintoihin soveltuvia muita opintoja Alkio-opiston tarjonnasta. Tämän jälkeen voi hakea erillisvalinnassa opiskelemaan HUMAKiin. Yhteisöpedagogi -koulutuksen väyläopintoja voi Alkio-opistossa opiskella Kasvatustieteen linjalla.

 Uusia opintokokonaisuuksia

  • Suomen kielen perusopinnot (Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja)
  • Monikulttuurisuus (Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja sekä Valtio- ja yhteiskuntatieteiden linja)
  • Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi (Psykologian linja)
  • Valtio-oppi (Valtio- ja yhteiskuntatieteiden linja)
  • Sosiaalitieteet (Valtio- ja yhteiskuntatieteiden linja)
  • Laskentatoimen aineopinnot, 30 op (Kauppatieteiden linja)
  • Yhteisöpedagogi-koulutuksen väyläopinnot 60 op (Kasvatustieteen linja)

 

Syksy uutta