Alkio-opiston talous- ja hallintopäällikkönä aloitti 1.11.2017 kauppatieteiden maisteri Anssi Kuivisto. Upean yli 42 vuoden työuran Alkio-opistolla tehnyt talouspäällikkö Ritva Mutila (Ippa) siirtyy vuoden vaihteessa viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä.

Anssi kertoo olevansa hyvin kiinnostunut uudesta tehtävästään ja on kokenut työilmapiirin henkilöstön ja opiskelijoiden keskuudessa avoimeksi ja innostuneeksi. Alkio-opistolle Anssi siirtyi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan talouspäällikön tehtävästä. Sitä ennen hän työskenteli Aditro Oy:n palveluksessa. Työuransa Anssi aloitti Wihuri Oy:n pääkonttorissa Helsingissä valmistuttuaan Jyväskylän yliopistosta v. 1989.

Anssin perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi 14 ja 17 vuotiaat pojat. Harrastuksiin kuuluu monipuolinen liikunta, kirjallisuus, mökkeily, kalastus ja maanviljely. Anssi asuu Korpilahdella ja on juuriltaan korpilahtelainen. Hän haluaa osaltaan vahvistaa Alkio-opistoa myös paikallisena toimijana ja kokee yhtenä tärkeänä kehityskohteena integroitumisen Korpilahteen.

Anssi Kuiviston tavoittaa puhelimitse numerosta 040 714 3451 ja hänen sähköpostiosoite on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ipalle ihania eläkepäiviä ja Anssille antoisia työvuosia Alkio-opistolla!

Alkio Anssi ja Ippa