– Tule innostumaan ja vaikuttamaan Päijänteen alueen kestävän ja vastuullisen toiminnan kehittämiseen!

Alkio-opistolla keskiviikkona 3.10. klo 9-16 järjestettävässä seminaarissa kuullaan ja keskustellaan aluekehityksen ja -kertomusten, yhteistyön, kestävyyden ja vastuullisuuden teemoista sekä tutustutaan Unescon kestävän kehityksen mallialueisiin eli biosfääritoimintaan.

Iltapäivän työpajoissa muodostetaan kokonaiskuva, mitä Päijänteen alueella jo tehdään kestävyyteen ja vastuullisuuteen liittyen, rakennetaan visio ja päätetään seuraavista yhteisistä askeleista.

Seminaarin toimijatorilla esittäytyvät kestävyyden ja vastuullisuuden suunnannäyttäjät.

Tutustu kaikille avoimen, maksuttoman seminaarin ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan perjantaihin 28.9. klo 12 mennessä: www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/paijanne-seminaari

Paijanne seminaari Alkio opistolla

Seminaarin järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Lahden ammattikorkeakoulun Päijänne Brändiksi -hanke.

Mukaan on helppo tulla isommallakin porukalla, sillä tapahtumaan järjestetään maksuton yhteiskuljetus Lahden ja Jyväskylän keskustoista ja kyytiin pääsee myös matkan varrelta.

Tule seuraamaan seminaariin valmistautumista myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1171684019652590/ ja vinkkaa siitä verkostoissasi.

Seminaarin järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Lahden ammattikorkeakoulun Päijänne Brändiksi -hanke. Seminaarin yhteistyökumppaneita ovat Alkio-opisto ja ProPäijänne ry.

Lämpimästi tervetuloa!

Niina Rantakari
JAMK, projektipäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 621 3186

Anna Pajari
LAMK, projektipäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 708 1109

Päijänne Brändiksi -hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ja Hämeen ELY-keskuksilta Euroopan maaeudun kehittämisen maatalousrahastosta.