Tervetuloa viettämään opistopäivää!

Alkio-opiston perinteistä opistopäivää vietetään tuttuna ajankohtana palmusunnuntain edellä, lauantaina 13.4.2019. Opistopäivä on mitä mainioin tilaisuus tulla tapaamaan ystäviä ja tuttavia vuosien takaa Alkio-opiston opiskeluajoilta, muistella yhdessä mitä kaikkea lukuvuoden aikana tapahtuikaan ja päivittää kuulumiset tähän päivään. Kaikki entiset opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan nykypäivän Alkio-opistoon ja tapaamaan tuttuja!

Erityisessä roolissa opistopäivänä ovat kunniakurssilaiset: heistä kutsuvuorossa ovat 40 ja 20 vuotta sitten opiskelleet eli vuosikurssit 1978-79 ja 1998-99. Muuttuneiden käytäntöjen vuoksi emme saa kunniakurssilaisten osoitetietoja, joten emme pysty lähettämään kutsuja postitse. Toivommekin, että levitätte sanaa Alkio-vuoden tuttavillenne, jotta viesti opistopäivästä leviäisi mahdollisimman monelle kunniakurssilaiselle.

Ohjelmassa on perinteiseen malliin muun muassa linjatapaamisia, sählyottelu sekä rentoa illanviettoa. Loppuillaksi voi tietysti siirtyä porukalla Tähkään. Tarkempi ohjelma ja aikataulu sekä tietoa ilmoittautumisesta päivitetään opiston nettisivuille ja Facebookiin helmi-maaliskuussa.

Aiemmista vuosista poiketen emme valitettavasti voi tarjota majoitusta opistolla. Kannattaa siis jo nyt kysellä yösijaa Jyvässeudulla asuvilta kavereilta.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja aikataulusta päivitetään tälle sivulle 18.2. alkavalla viikolla.

Alkion opistopaivat 2019

Tervetuloa takaisin opistolle!

Saila & YV+KOVA sekä Reetta ja Riikka & KK