Historian alan opiskelijoille 3000 euron stipendejä!

Alkio-opiston historian alan opiskelijat voivat hakea Kelan opintotuen lisäksi Kaarina Virolaisen nimikkorahastosta stipendiä, jonka suuruus on lukuvuonna 2019–2020 opiskelijaa kohden 3000 euroa. Stipendi hyvitetään opintomaksuissa. Stipendin voi saada täysimääräisenä, jos opinnot aloittaa elokuun 2019 aikana. Syyskuusta eteenpäin stipendi pienenee suhteessa opiskeluviikkoihin.

Stipendin hakeminen

Stipendiä haetaan Alkio-opiston hakulomakkeella, jonka yhteyteen liitetään vapaamuotoinen stipendihakemus.

Täytä stipendihakemus ja palauta Alkio-opiston toimistoon. Voit tulostaa hakemuslomakkeen, täyttää ja skannata tai ottaa valokuvan hakemuksesta ja lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätiedot: vararehtori Kirsi Hintsanen, p. 040 714 3459 tai kirsi.hintsanen(at)alkio.fi.

Alkio historian linja

Lukuvuoden aikana valmiiksi noin vuoden yliopisto-opinnot

Historian linjan opiskelijamme ovat suorittaneet lukuvuoden aikana yleensä kaksi yliopistollista 25 op:n arvosanaa ja keskeiset tutkintoon vaadittavat kieli- ja viestintäopinnot.

Historian linjan opintotarjottimella on Jyväskylän ja Turun yliopistojen avointen yliopistojen opintoja:

  • Historian perusopinnot 25 op (JY)
  • Kulttuurihistorian perusopinnot 25 op (TY)
  • Kulttuurihistorian aineopinnot 35 op (TY)
  • Poliittisen historian perusopinnot 25 op (TY)
  • Museologian perusopinnot 25 op (JY)
  • Avauksia arkeologiaan 5 op (TY)
  • Tutkintoon kuuluvia kieli- ja viestintäopintoja: kirjoitus- ja puheviestintä, ruotsi ja englanti.

Päästyäsi yliopistoon voi liittää suorittamasi tutkinnon osat osaksi korkeakoulututkintoasi.

Lue lisää Historian opintolinjasta.

Vietä aktiivinen opiskeluvuosi

Alkio-opistolla saat laadukasta opetusta ja yksilöllistä ohjausta opettajiltamme. Opiskeluryhmän kanssa opiskeleminen on mielekästä ja kannustavaa. Voit valita monipuolisesta ja laajasta yliopisto- ja amk-opintojen tarjonnasta sinua kiinnostavia opintoja. Alkio-vuoden aikana kehität akateemisia opiskelutaitojasi.

Alkiolla vallitsee hyvä yhteishenki ja lämmin, rento ilmapiiri. Saat unohtumattomia kokemuksia ja elinikäisiä ystäviä.

Opiskelijat kertovat

Lauri suoritti Alkio-opistolla lukuvuoden aikana noin vuoden yliopisto-opinnot. Lue Laurin ja muiden opiskelijoiden tarinoita täältä.

YouTubesta voit katsoa uudet esittelyvideomme: Alkio-opiston esittely, Alkio-opiston opiskelijan päivä ja Alkio-opiston opasvideo.

Hae nyt opiskelupaikkaa ja stipendiä!

Lukuvuosi alkaa 13.8.2019. Voit aloittaa opiskelun myöhemminkin esimerkiksi, kun kesätyösi päättyy tai kun vapaudut armeijasta.

Meillä voit aloittaa yliopisto-opintosi ilman valintakokeita. Opiskelu oikeuttaa Kelan toisen asteen opintotukeen. Asemasi korkeakoulujen ensikertalaiskiintiössä säilyy.

Hae opiskelupaikkaa täyttämällä ja lähettämällä hakulomake.

Lisätietoja Historian opintolinjasta

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää Historian opintolinjasta ja Alkio-opistosta.

  • Linjanjohtaja Anne Mäkipelto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 195 0780
  • Koulutussihteeri (opintolinjat, asuminen): p. 040 714 3449
  • Toimisto: p. 050 409 3004 ja sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa opintomaksuista ja Kelan opintotuesta.

Alkio on hyvä väylä jatko-opintoihin korkeakouluissa. Tartu tilaisuuteen, vietä hyödyllinen ja aktiivinen vuosi. Samalla otat tärkeitä ja isoja askeleita kohti tavoitettasi.