Kovien tieteiden kesälukio

Kovien tieteiden kesälukio toteuteaan poikkeuksellisesti etäopetuksena. Ilmoittautuminen Kovien tieteiden kesälukion 6.–16.7.2020 on käynnissä. Täytä ja lähetä hakulomake viimeistään 31.5.2020.

Alkio-opiston Kovien tieteiden kesälukiossa opiskelet tehokkaasti lukiokursseja tai kertaat jo oppimaasi. Lukio-opintojen merkitys tulevaisuuden jatko-opintoihin pääsyn ja niissä menestymisen kannalta on suuri.

Kesälukiossa on tarjolla kursseja biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. Tarjolla olevat kurssit ovat BIabi, BI4, FYabi, FY7, KEabi, KE5, MAAabi (MABabi) ja MAA10/MAB5.

Opiskelun lisäksi ohjelmaan kuuluu etätyöpaja, etäpeli-ilta ja opinto-ohjausta.

Struven pisteella

Kovien tieteiden kesälukion järjestäjänä on Alkio-opisto, joka on tunnettu laadukkaasta opetuksestaan ja yksilöllisestä ohjauksestaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesälukioon viimeistään 31.5.2020 täyttämällä ja lähettämällä hakulomake. Varmista osallistumisesi sähköpostilla viimeistään 1.6.2020.  Vapaita paikkoja voi kysyä kesälukion alkamiseen saakka!

Lisätietoja

Kovien tieteiden kesälukion verkkosivulta saat lisätietoja kesälukion lukujärjestyksestä, työpajoista ja hinnoista sekä stipendeistä. Hinta määräytyy kurssien lukumäärän mukaan.

Poimintoja palautteista

Kesän 2019 palautteista poimittua:

  • Antoisinta oli ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen. Sain käytyä kesälukiossa kemian 5. kurssin ennen syksyn kirjoituksia ja sain kerrattua hieman pitkän matikan ja fysiikan kursseja, joka helpottaa minua tulevana abivuonnani.
  • Abikurssit vähentävät yksinopiskelun painetta ja antavat opiskeluun eväitä.

 

opiskelua

Syksyllä 2017 unelma hammaslääkärin ammatista oli mielessäni. Lukiosta oli 5 vuotta aikaa enkä ollut opiskellut luonnontieteitä. Matematiikkakaan ei ole koskaan sujunut kovin hyvin lukiossa. Tiesin että valtava työmäärä on edessäni, jos haluan päästä lääketieteelliseen sisään. Ajattelin tosissani yrittää. Aloitin lukemaan pääsykoetta varten itsekseni. En päässyt kovin pitkälle, kun aiheet ylittivät ymmärrykseni. Soitin Alkio-opistoon ja kyselin mitkä heidän opinnoistaan palvelisivat tarpeitani. Puhelimeen vastasikin fysiikan opettaja Sami, joka neuvoi minua ottamaan kesälukiosta fysiikan ja lyhyen matematiikan kursseja päästäkseni alkuun. Vastaanotto kesälukiossa oli mukava. Kaikessa sai apua ja tukea opettajilta ja henkilökunnalta. Vaikka kurssit olivat tiiviitä, asiat jäivät mieleen, kun tunneilla keskittyi ja teki tehtävät. Tuntien välissä pystyi kesästäkin nauttimaan. Kävin välillä opiston rannalla uimassa ja laskemassa kotitehtäviä. Sain tauon jälkeen kiinni kummastakin aiheesta. Kiva kokemus.

Emmi Pirttijärvi, Kovien tietieden kesälukio 2018

 

 

 

Tiedustelut

Kirsi Hintsanen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 040 714 3459

Koulutussihteeri Seija Solonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 040 714 3449