Tervetuloa viettämään opistopäivää!

Alkio-opiston perinteistä opistopäivää vietetään tuttuna ajankohtana palmusunnuntain edellä, lauantaina 4.4.2020. Opistopäivä on mitä mainioin tilaisuus tulla tapaamaan ystäviä ja tuttavia vuosien takaa Alkio-opiston opiskeluajoilta, muistella yhdessä mitä kaikkea lukuvuoden aikana tapahtuikaan ja päivittää kuulumiset tähän päivään. Kaikki entiset opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan nykypäivän Alkio-opistoon ja tapaamaan tuttuja!

Opistopäivät kuva kotisivun uutiseen

Erityisessä roolissa opistopäivänä ovat kunniakurssilaiset: heistä kutsuvuorossa ovat 40 ja 20 vuotta sitten opiskelleet eli vuosikurssit 1979-1980 ja 1999-2000. Muuttuneiden käytäntöjen vuoksi emme saa kunniakurssilaisten osoitetietoja, joten emme pysty lähettämään kutsuja postitse. Toivommekin, että levitätte sanaa Alkio-vuoden tuttavillenne, jotta viesti opistopäivästä leviäisi mahdollisimman monelle kunniakurssilaiselle.

Ohjelmassa on perinteiseen malliin muun muassa linjatapaamisia, sählyottelu sekä rentoa illanviettoa. Loppuillaksi voi tietysti siirtyä porukalla Tähkään. Tarkempi ohjelma ja aikataulu sekä tietoa ilmoittautumisesta päivitetään opiston nettisivuille ja Facebookiin helmi-maaliskuussa.

Opistopäivät 2017; sählyottelu

Aiemmista vuosista poiketen emme valitettavasti voi tarjota majoitusta opistolla. Kannattaa siis jo nyt kysellä yösijaa Jyvässeudulla asuvilta kavereilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu opistopäivään 27.3.2020 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tervetuloa takaisin opistolle!

Sonja & Soteli/Sote sekä Sari & Psyka