Kevätlukukausi käynnistyy 10.1.2022. Täytä ja lähetä hakulomake. Kevätlukauden linjoja ovat:

Myös seuraavilla elokuussa alkaneilla linjoilla voit aloittaa opiskelun tammikuussa: Arkkitehtuurin ja tekniikan aloille suuntaavat opinnot, Englannin kieli ja kansainvälisyys, Kauppatieteet, Luova ilmaisu, Luova kirjoittaminen, Oikeustieteet sekä Yhteiskunta- ja valtiotieteet.

Hae nyt ja aloita tammikuussa. Kuvituskuva.

Elämässä eteenpäin -koulutus on uusi opetushallituksen rahoittama opiskelijalle maksuton koulutus 18–29-vuotiaille, jotka ovat vailla koulutus- tai työpaikkaa ja ovat kokeneet oppimisvaikeudet esteenä opintoihin pääsyssä.

Uusi Avaimia opiskelu- ja työelämään -koulutus kehittää työelämä- ja opiskelutaitoja sekä antaa apua ja ideoita työnhakuun.

Alkiolla vallitsee hyvä yhteishenki ja lämmin, tasa-arvoinen ilmapiiri. Parhaat oppimistulokset saavutetaan yhdessä opiskellen ja toisia kannustaen. Samalla syntyy elinikäisiä ystävyyksiä. Alkio on hyvä väylä jatko-opintoihin korkeakouluissa.

Asemasi ensikertalaiskiintiössä säilyy. Suorittamasi korkeakoulututkinnon osat voit sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon. Näin lyhennät opiskeluaikaasi korkeakoulussa ja voit saada opintolainahyvityksiä. Opiskeluusi voit saada toisen asteen opintotukea.