Kevätlukukausi käynnistyy 10.1.2022. Täytä ja lähetä hakulomake. Kevätlukauden linjoja ovat:

Useilla elokuussa alkaneilla linjoilla voit aloittaa opiskelun tammikuussa. Opit alan käsitteistön, suoritat alan tutkintoon sisältyviä opintoja, kehität opiskelutaitoja ja valmistaudut valintakokeisiin.

Hae nyt ja aloita tammikuussa. Kuvituskuva.

Elämässä eteenpäin -koulutus on opetushallituksen rahoittama opiskelijalle maksuton koulutus 18–29-vuotiaille, jotka ovat vailla koulutus- tai työpaikkaa ja ovat kokeneet oppimisvaikeudet esteenä opintojen etenemisessä tai opintoihin pääsyssä.

Avaimia opiskelu- ja työelämään -koulutus kehittää työelämä- ja opiskelutaitoja sekä antaa apua ja ideoita työnhakuun. Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Miksi valitsisit Alkio-opiston? Meillä on laadukas lähiopetus ja henkilökohtainen ohjaus. Opistolla on erinomainen yhteishenki ja lämmin, tasa-arvoinen ilmapiiri. Parhaat oppimistulokset saavutetaan yhdessä opiskellen ja toisia kannustaen. Samalla syntyy elinikäisiä ystävyyksiä. Alkio on hyvä väylä jatko-opintoihin korkeakouluissa.

Asemasi ensikertalaiskiintiössä säilyy. Suorittamasi korkeakoulututkinnon osat voit sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon. Näin lyhennät opiskeluaikaasi korkeakoulussa ja voit saada opintolainahyvityksiä. Opiskeluusi voit saada toisen asteen opintotukea.