Ruokapalvelutyöntekijän vuorotteluvapaan sijaisuus

Alkio-opiston ravintola Santeri hakee ruokapalvelutyöntekijän vuorotteluvapaan sijaista kuudeksi (6) kuukaudeksi. Työ alkaa 4.10.2021 sopivan henkilön löydyttyä vuorotteluvapaan ehtojen mukaisesti. Mahdollisuus työllistyä jatkossa.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki keittiön työt tiskauksesta esivalmistus töihin, salaatin, lounaan ja päivälliseen valmistaminen sekä päivittäinen asiakaspalvelutyö salin puolella, kuten myös kassalla työskentely ja salin siivous. Työssä on eduksi dieettikokin taidot, sillä erityisruokavalioiden valmistaminen muun työn ohella on osa meidän arkea.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto, kokki tai vastaava koulutus sekä hygieniapassi. Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tehdä hyvää, maukasta ja ravitsemuksellisesti herkullista ruokaa sekä joustavuutta ja luotettavuutta. Odotamme että olet asiakasystävällinen, motivoitunut, tartut työhön innolla ja osaat työskennellä itsenäisesti.

Vuorotteluvapaan ehdot ovat seuraavat:

  • Sijaisen pitää olla työttömänä työnhakijana TE-palveluissa ennen vuorotteluvapaan alkamista.
  • Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työtön vähintään 90 päivää edeltävän 14 kuukauden aikana.
  • Sijaiseksi voidaan palkata myös sellainen alle 30-vuotias henkilö, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Edelleen sijaiseksi voidaan palkata alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija. Sen sijaan päätoimista opiskelijaa tai yrittäjää ei voi palkata sijaiseksi.
  • Työaika on arkisin klo 7-18 sekä viikonloppuisin tarvittaessa klo 6-22 Tähtelän toiminnan mukaisesti. Työ on kokopäivätyötä ja palkkaus Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 15.8.2021.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja

Mari Ahovuori-Raivio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 714 3454

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse klo 10–12 seuraavina päivinä: to 10.6.2021, ma 21.6.2021, ma 5.7.2021, ma 2.8.2021 ja ma 9.8.2021.

Vuorotteluvapaan sijaisuus

Olet sydämellisesti tervetullut rentoon ja iloiseen joukkoomme juuri sellaisena kuin olet!