Teemme läheistä yhteistyötä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa järjestämällä niiden opintoja avoimina korkeakouluopintoina. Pitkäaikainen opiskelijavaihtokumppanimme on Prahan Kaarlen yliopisto. Muiden kansanopistojen, Kansanopistoyhdistyksen ja Jyväskylän kaupungin kanssa toteutamme yhteisiä hankkeita ja projekteja. (Katso myös tapahtumat etusivumme kalenterista.) Lisäksi opiskelijoitamme harjoittelee erilaisissa paikoissa eri puolilla Suomea.

 

 

Artio

ELY-keskus

Helsingin yliopisto

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Iso Kirja -opisto

Itä-Suomen yliopisto

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän maahanmuuttajakoulutuksen järjestäjien verkosto

Jyväskylän Kristillinen opisto

Jyväskylän yliopisto

Jämsän Kristillinen kansanopisto

Kaarlen yliopisto, Praha

Kansanopistoyhdistys

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Karstulan Evankelinen opisto

Katse Design

Keskisuomalainen

Korpilahden Yrittäjät

Korpilahti-paikallislehti

Lapin yliopisto

Maaseudun Sivistysliitto

Paasikivi-Opisto

Studentum

Turun yliopisto

Työväen Akatemia

 

Menossa olevat hankkeet

Tähtiniemen master plan suunnitelma 

Tähtiniemen alue omaa merkittävän kasvupotentiaalin. Kehittämisen vauhdittamiseksi on laadittu master plan suunnitelma, joka valmistui heinäkuussa 2021. Suunnitelman tavoitteena on muodostaa alueesta tulevaisuudessa yksi Keski-Suomen ja Jyvässeudun vetovoimaisista palvelukeskittymistä oppimisen, matkailun, vapaa-ajan ja asumisen saralla. 

Hyvä sijainti, saavutettavuus, eloisa luonto, Päijänteen vesistö ja kulttuurimaisema luovat kehitystyölle hyvän pohjan. Tavoitteena on toteuttaa Tähtiniemen alueelle ympärivuotinen, aktiivinen kampusalue, johon on yhdistynyt kestävän tulevaisuuden mukaisia hyvinvoinnin, matkailun ja muun liiketoiminnan mukaisia toimintoja.