Aloita yliopisto- tai amk-opintosi Alkio-opistossa

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat täyttyvät usein jo keväällä, joten hakulomake kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella ilman pääsykokeita. Hip hop -elementit -linjan opiskelijat valitaan motivaatiokirjeen ja valintakokeen perusteella.

Samalla hakulomakkeella voit hakea kaikkiin tarjolla oleviin opintoihin.

Valitse ensin koulutus ja täytä sitten hakulomake tästä linkistä.

Hakemuksen jätettyäsi otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa kahden viikon kuluessa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi).

Yhdessä muiden kanssa opiskelu on antoisaa. Pätevien opettajien ohjauksessa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lisätietoja opintojen sisällöistä saat opintolinjojen sivuilta.

Kovien tieteiden etäkesälukio

Ilmoittautuminen kesän 2022 kesälukioon on alkanut. Täytä ja lähetä hakulomake 31.5. mennessä.

Tervetuloa kesälukioon vuonna 2022!

Kovien tieteiden kesälukio

Lukuvuoden 2022–2023 opintolinjat

Lukuvuosi alkaa 10.8.2022 ja päättyy 18.5.2023.

Syyslukukausi 10.8.–19.12.2022 ja kevätlukukausi 4.1.– 19.5.2023

Voimavuosi - opistovuosi oppivelvollisille 17.8.–19.5.2023

Kaikkiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Meille on jatkuva haku (poikkeus: Hip Hop -elementit linjalla haku päättyy 3.7.2022). Täytä ja lähetä hakulomake

Katso lisää väyläopinnoista Väylät ja polut

Kevään 2022 opintolinjat

Hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Kaikkiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Kevätlukukausi käynnistyy 10.1. ja päättyy 18.5.2022.

Tervetuloa opiskelemaan!

Opiskelu on monimuotoista: luentoja, tentteihin lukua, oppimistehtävien kirjoittamista, keskusteluja, verkko-opintoja ja työharjoittelua opintoalasta riippuen. Opintolinjat järjestävät teematapahtumia ja saunailtoja sekä tekevät tutustumiskäyntejä ja opintomatkoja.

Tule sinäkin omalle opinpolullesi Alkio-opistoon!

Lisätietoa saa opiston toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 409 3004 tai 040 714 3449.

Yhteistyöoppilaitokset

Alkio-opisto tarjoaa sinulle tehokasta opetusta ja pääsykoevalmennusta kannustavassa ilmapiirissä.Laajalla opintotarjottimella on seuraavien avointen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoja:

  • Jyväskylän yliopisto
  • Helsingin yliopisto
  • Itä-Suomen yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkio-opistossa suoritettuja tutkinnon osia voi sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon.

Yhteystiedot ja kartta

Välivuodesta hyötyvuosi

Oletko vailla opiskelupaikkaa? Etsitkö vielä omaa alaasi? Haluatko hyödyntää välivuotesi opiskellen? Alkio-opiston opasvideosta saat tietoja hakemisesta, maksuista ja opintotuesta sekä opiskelusta.