Aloita yliopisto- tai amk-opintosi Alkio-opistossa

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat täyttyvät usein jo keväällä, joten hakulomake kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Yliopisto- ja amk-opintojen opiskelijat valitaan hakemusten perusteella ilman pääsykokeita. Uuden Hip hop -elementit -linjan opiskelijat valitaan motivaatiokirjeen ja valintakokeen perusteella.

Samalla hakulomakkeella voit hakea kesälukioon, lukuvuoden 2020–2021 opintoihin ja kevään 2021 opintohin.

Valitse ensin koulutus ja täytä sitten hakulomake tästä linkistä.

Hakemuksen jätettyäsi otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi).

Yhdessä muiden kanssa opiskelu on antoisaa. Pätevien opettajien ohjauksessa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lisätietoja opintojen sisällöistä saat opintolinjojen sivuilta.

 

Kevään 2022 opintolinjat

Hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Kaikkiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Kevätlukukausi käynnistyy 10.1. ja päättyy 18.5.2022.

Lukuvuoden 2021–2022 opintolinjat

Lukuvuosi alkaa 11.8.2021 ja päättyy 18.5.2022. Kaikkiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Meille on jatkuva haku (poikkeus: Hip Hop -elementit linjalla haku päättyy 4.7.2021). Vielä voit aloittaa opinnot myös elokuussa alkaneilla linjoilla. Täytä ja lähetä hakulomake

Katso lisää väyläopinnoista Väylät ja polut

Kovien tieteiden kesälukio

Ilmoittautuminen kesän 2022 kesälukioon on alkanut. Täytä ja lähetä hakulomake.

Tervetuloa kesälukioon vuonna 2022!

Kovien tieteiden kesälukio

Tervetuloa opiskelemaan!

Opiskelu on monimuotoista: luentoja, tentteihin lukua, oppimistehtävien kirjoittamista, keskusteluja, verkko-opintoja ja työharjoittelua opintoalasta riippuen. Opintolinjat järjestävät teematapahtumia ja saunailtoja sekä tekevät tutustumiskäyntejä ja opintomatkoja.

Tule sinäkin omalle opinpolullesi Alkio-opistoon!

Lisätietoa saa opiston toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 409 3004 tai 040 714 3449.

Yhteistyöoppilaitokset

Alkio-opisto tarjoaa sinulle tehokasta opetusta ja pääsykoevalmennusta kannustavassa ilmapiirissä.Laajalla opintotarjottimella on seuraavien avointen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoja:

  • Jyväskylän yliopisto
  • Helsingin yliopisto
  • Itä-Suomen yliopisto
  • Lapin yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkio-opistossa suoritettuja tutkinnon osia voi sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon.

Yhteystiedot ja kartta

Välivuodesta hyötyvuosi

Oletko vailla opiskelupaikkaa? Etsitkö vielä omaa alaasi? Haluatko hyödyntää välivuotesi opiskellen? Alkio-opiston opasvideosta saat tietoja hakemisesta, maksuista ja opintotuesta sekä opiskelusta.