Aloita yliopisto- tai amk-opintosi Alkio-opistossa

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat täyttyvät usein jo keväällä, joten hakulomake kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Pääsykokeita ei ole.

Samalla hakulomakkeella voit hakea kesälukioon, lukuvuoden 2020–2021 opintoihin ja kevään 2021 opintohin.

Valitse ensin koulutus ja täytä sitten hakulomake tästä linkistä.

Hakemuksen jätettyäsi otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi).

Yhdessä muiden kanssa opiskelu on antoisaa. Pätevien opettajien ohjauksessa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lisätietoja opintojen sisällöistä saat opintolinjojen sivuilta.

Lukuvuoden 2020–2021 opintolinjat

Lukuvuosi alkaa 12.8.2020 ja päättyy 18.5.2021. Kaikkiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Meille on jatkuva haku. Täytä ja lähetä hakulomake

Kevään 2021 opintolinjat

Hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Kevätlukukausi käynnistyi 7.1., mutta vielä tammikuussa ehdit hyvin mukaan opintoihin. Kevätlukukausi päättyy 18.5.2020.

Kovien tieteiden kesälukio

Kesän 2020 kesälukioon voit ilmoittautua 1.1.2020 alkaen. Ilmoittaudu 31.5.2020 mennessä. Kesälukion ajankohta on 6.–16.7.2020 ja kesälukio toteutetaan etäopetuksena. Täytä ja lähetä hakulomake.

Tervetuloa opiskelemaan!

Opiskelu on monimuotoista: luentoja, tentteihin lukua, oppimistehtävien kirjoittamista, keskusteluja, verkko-opintoja ja työharjoittelua opintoalasta riippuen. Opintolinjat järjestävät teematapahtumia ja saunailtoja sekä tekevät tutustumiskäyntejä ja opintomatkoja.

Tule sinäkin omalle opinpolullesi Alkio-opistoon!

Lisätietoa saa opiston toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 409 3004 tai 040 714 3449.

Yhteistyöoppilaitokset

Alkio-opisto tarjoaa sinulle tehokasta opetusta ja pääsykoevalmennusta kannustavassa ilmapiirissä.Laajalla opintotarjottimella on seuraavien avointen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoja:

  • Jyväskylän yliopisto
  • Helsingin yliopisto
  • Itä-Suomen yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkio-opistossa suoritettuja tutkinnon osia voi sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon.

Yhteystiedot ja kartta

Välivuodesta hyötyvuosi

Oletko vailla opiskelupaikkaa? Etsitkö vielä omaa alaasi? Haluatko hyödyntää välivuotesi opiskellen? Alkio-opiston opasvideosta saat tietoja hakemisesta, maksuista ja opintotuesta sekä opiskelusta.