Aloita yliopisto- tai amk-opintosi Alkio-opistossa

Alkio-opiston opintolinjoille on jatkuva haku. Suosituimmat opintolinjat ovat täyttymässä, joten hakulomake kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Pääsykokeita ei ole.

Samalla hakulomakkeella voit hakea lukuvuoden 2019-2020 opintoihin ja kevään 2020 opintohin.

Hakemuksen jätettyäsi otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Mikäli et ole saanut opistolta yhteydenottoa, ole ystävällinen ja tarkista meiltä, että hakemuksesi on käsitelty. Lisätietoja saa toimistosta (050 409 3004 tai toimisto(at)alkio.fi).

Yhdessä muiden kanssa opiskelu on antoisaa. Pätevien opettajien ohjauksessa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lisätietoja opintojen sisällöistä saat opintolinjojen sivuilta.

Kevään 2020 opintolinjat

Hakulomake kannattaa täyttää ajoissa. Kevätlukukausi alkaa 7.1. ja päättyy 18.5.2020.

Lukuvuoden 2019 - 2020 opintolinjat

Lukuvuosi alkoi 13.8.2019 ja päättyy 18.5.2020. Vielä ehdit hyvin aloittaa omat yliopisto- ja amk-opintosi yli 90 paikkakunnalta tulleiden noin 200 opiskelukaverin kanssa. Opiskelupaikka Alkio-opistossa säilyttää asemasi ensikertalaiskiintiössä. Meille on jatkuva haku. Täytä ja lähetä hakulomake

Maahanmuuttajakoulutukset

Kevään koulutukset alkavat 7.1.2020  ja päättyvät 18.5.2020. Täytä hakulomake.

Kovien tieteiden kesälukio

Haku kesälukioon on käynnissä. Voit ilmoittautua kesäkurssille kesälukion alkuun asti eli 21.7. mennessä. Kesälukion ajankohta on 21.-31.7. Täytä tästä hakulomake.

 

Tervetuloa opiskelemaan!

Opiskelu on monimuotoista: luentoja, tentteihin lukua, oppimistehtävien kirjoittamista, keskusteluja, verkko-opintoja ja työharjoittelua opintoalasta riippuen. Opintolinjat järjestävät teematapahtumia ja saunailtoja sekä tekevät tutustumiskäyntejä ja opintomatkoja.

Tule sinäkin omalle opinpolullesi Alkio-opistoon!

Lisätietoa saa opiston toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 409 3004 tai 040 714 3449.

Yhteistyöoppilaitokset

Alkio-opisto tarjoaa sinulle tehokasta opetusta ja pääsykoevalmennusta kannustavassa ilmapiirissä.Laajalla opintotarjottimella on seuraavien avointen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoja:

  • Jyväskylän yliopisto
  • Helsingin yliopisto
  • Itä-Suomen yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Humanistinen ammattikorkeakoulu
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkio-opistossa suoritettuja tutkinnon osia voi sisällyttää myöhemmin korkeakoulututkintoon.

Yhteystiedot ja kartta

Välivuodesta hyötyvuosi

Oletko vailla opiskelupaikkaa? Etsitkö vielä omaa alaasi? Haluatko hyödyntää välivuotesi opiskellen? Alkio-opiston opasvideosta saat tietoja hakemisesta, maksuista ja opintotuesta sekä opiskelusta.