1

 2

Syyslukukausi aloitettiin perinteisesti orientaatiopäivillä ja Korpilahti-äksönillä. KK taisteli hienosti linjojen välisessä kamppailussa pronssille!

 4

Syksyn eka linjan saunailta - lautapelejä ja herkkuja!

 7

 8

 9

Syyskuussa suunnattiin luokasta ulkoilmaan ja valloitettiin Korpilahdella sijaitseva Haukkavuori.

 10

Halloween-bileiden alla luokka oli täynnä iloisia akateemisia pellejä.

 12

Syksyllä saimme vieraaksemme professori Sachiko Moritan Kochin yliopistosta Japanista ja projektipäällikkö Raimo Vuorisen Koulutuksen tutkimuslaitoksesta. Sachiko haastatteli KK:n opiskelijoita suomalaisten kansanopistojen ohjausta käsittelevään tutkimukseensa.

 14

Joulukuussa tenttien ja oppimistehtävien keskellä päästiin juhlatunnelmiinkin, kun ensin tanssittiin itsenäisyyspäivän tanssiaisia ja vielä ennen joululomaa vietettiin opiston puurojuhlaa.

 17

Ystävänpäivänä KK:n hyvän mielen kioski ilahdutti koko opiston väkeä herkuillaan.

 20

21

Maaliskuussa lennettiin kolmeksi päiväksi Budapestin kevääseen. Vierailimme Budapestin yliopistolla ja kävelimme kilometritolkulla sekä Budan että Pestin puolella.

18

Huhtikuussa lempivieraamme, professori (emeritus) Michael Coleman, piristi opiskelupäiväämme luennollaan Amerikan intiaaneista.

22

  30

School's out - viimeinen ilta ja saunailta opistolla!

 31

Jo joutui armas aika ja kevätjuhla, joka saapuu aina yhtä yllättäen... Jäähyväiset oli haikeat, mutta onneksi tämä porukka näkee toisiaan kevään pääsykokeissa, toivottavasti syksyllä yliopistojen tunneilla ja viimeistään kevään opistopäivillä.

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linjan etusivulle