Englannin aineopinnot, 35 op, JY

ENNAKKOTIETO: Suunnittelemme uutta englannin aineopintojen ryhmää vuodelle 2022. Tarkemmat tiedot opinnoista ja hakemisesta päivitetään tälle nettisivulle.

Opinnot suoritetaan sivutoimisena opiskelijana. Opinnot järjestetään Alkio-opistolla Jyväskylän Korpilahdella viikonloppuopetuksena sekä oppimistehtävinä ja kirjatentteinä. Opinnot järjestetään, mikäli ryhmään saadaan riittävästi opiskelijoita. Ryhmään valitaan 12-25 opiskelijaa.

Opintoihin hakeminen

Haku opintoihin järjestetään mahdollisesti marraskuussa 2021. Tarkemmat päivämäärät ja hakuohjeet päivitetään tälle sivulle.

Opintoihin valittavilla opiskelijoilla tulee olla englannin kielen perusopinnot suoritettuina vähintään hyvin tiedoin. Tarkemmat opiskelijavalinnan perusteet tiedotetaan ennen haun alkamista.

Hinta

Aineopintojen hinta on 1295 € / opiskelija.

Opintojen aikataulu

Alustavana suunnitelmana on, että lähiopetus järjestetään Alkio-opistolla Jyväskylän Korpilahdella kalenterivuoden 2022 aikana yhdeksänä viikonloppuna. Opetusta on perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin.

Opintoihin kuuluvat kirjatentit suoritetaan Alkio-opistolla. Lähiopetusviikonloppujen aikatauluun sisällytetään tenttitilaisuuksia, joten kirjatentit voi suorittaa lähiopetusviikonloppujen aikana opistolla. Kirjatenttejä ja itsenäisiä opintosuorituksia voi suorittaa myös vielä keväällä 2023 Alkio-opistolla lauantaiaamupäivisin. Opinnot saa halutessaan tehtyä kokonaan kalenterivuoden 2022 aikana.

Opintojaksot

  • Academic Literacy (5 op), kontaktiopetus 24 tuntia
  • Grammar in Use (5 op), kontaktiopetus 24 tuntia
  • Communication Skills for Teachers (5 op), kontaktiopetus 24-26 tuntia
  • Researching World English (5 op), kontaktiopetus 24 tuntia
  • Teaching English today (5 op), itsenäinen opintosuoritus (oppimistehtävä)

Valinnaiset opintojaksot (valitaan kaksi):

  • Pronunciation Fundamentals and Teaching (5 op), kirjatentti
  • Reading and Writing in a Foreign Language (5 op), kirjatentti
  • Digital Games and Language Learning (5 op), itsenäinen opintosuoritus (oppimistehtävä)

Kulkuyhteydet ja majoittuminen

Korpilahdelle on hyvät linja-autoyhteydet Jyväskylän suunnasta. Alkio-opistolla on mahdollista majoittua erillistä maksua vastaan. Opiston ravintola Santerissa on muutamina opetusviikonloppuina aamiais- ja lounasmahdollisuus. Korpilahden keskustasta on opistolle noin 10 minuutin kävelymatka. Korpilahden keskustassa on kauppoja ja ravintoloita.

Lisätietoja

linjanjohtaja Reetta Seppälä
puh. 040 714 3464
reetta.seppala(at)alkio.fi