Tervetuloa aloittamaan opintosi 7.1.2021! Täytä hakulomake.

Haluatko

  • opiskelemaan hyvinvointialalle esim. fysioterapeutiksi, sosionomiksi, liikunnanohjaajaksi, sairaanhoitajaksi, toimintaterapeutiksi?
  • aloittaa jo opiskelun ja jouduttaa jatko-opintojasi?
  • tsemppausta valintakokeisiin?

yhta koytta

Me tarjoamme

Sosiaali- ja terveysalalle valmentavissa opinnoissa tutustutut hyvinvointialan amk-opintoihin. Linjalla voit suorittaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoon kuuluvia ammattikorkeakoulun opintoja sekä muita alalle suuntautumista tukevia muita opintoja. Ravitsemustieteen opintojaksoja on myös mahdollista valita osaksi opintoja. Lisäksi voit valmentautua valintakokeisiin mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Opiskelu

Opintojen alussa laadit kiinnostuksesi mukaisen opinto-ohjelman linjan opintotarjottimelta. Opintojen suunnittelussa saat tukea ja ohjausta opintolautasesi kokoamiseen. Myös oman ryhmän tuki on tärkeä opintojen etenemisessä.

Alkion kautta fysioterapian amk-opiskelijaksi!

Erika Sote linjaOlin Alkio-opistolla 5 kuukautta Sote-linjalla, koska en päässyt yhteishaussa kouluun sisään. Tavoite oli päästä opiskelemaan fysioterapiaa. Uutta välivuotta en halunnut pitää, joten kun löysin netistä Alkion, se tuntui täydelliseltä vaihtoehdolta. Sain käytyä avoimen ammattikorkeakoulun ja yliopiston kursseja, ja kertasin kieliä ja kirjoittamista. Erityisesti innostuin anatomian ja fysiologian opinnoista, ja se vahvisti omaa motivaatiota hakea uudestaan opiskelemaan fysioterapiaa.

Alkio-opistolla oli erittäin turvallinen ja mukava olla. Opettajat ja luokkalaiset olivat aivan ihania. En ollut opiskellut pitkään aikaan, joten Alkiolla pääsin takaisin opiskelun makuun. Pääsin nyt opiskelemaan fysioterapiaa Espooseen Laurean ammattikorkeakouluun. Etenkin Alkio-opiston fysiologian ja projektityöskentelyn kursseista on ollut opinnoissa hyötyä. Suosittelisin Alkio-opistoa niille, jotka eivät päässeetkään vielä kouluun sisään ja myös niille, jotka eivät vielä täysin tiedä mitä haluaisi opiskella.

Erika Koivisto, Sote-linja kevät 2018

Opettajat

Sonja Salonen (TtM, fysioterapeutti): Linjanjohtaja

Linkkejä lisätietoihin

Sosiaali- ja terveysalan valmentavien opintojen opintotarjotin

Opiskelijat kertovat

Tietoa hakemisesta ja hakulomake

Ota yhteyttä

Tervetuloa opiskelemaan!