Lukuvuoden 2019–2020 haku on käynnissä. Täytä hakulomakke.

Linjalla opiskelet sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuoden amk-opintoja. Teoriaopintojen lisäksi kehityt mm. terveysliikunnan ohjauksessa ja saat tehokkaan startin valintakokeisiin. Lisäksi voit opiskella yliopisto-opintojen osia.  Keltapuseroinen_tytto

AMK-OPINNOT
Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja (yht. 44 op)
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja (esim. 5-15 op)
YLIOPISTO-OPINNOT
Ravitsemustiede (25 op, osia)
Lääketieteen perusteita (25 op, osia) ja myös muiden alojen yliopisto-opintoja

Haluatko olla tulevaisuudessa hyvinvointialan osaaja?

  • Haaveiletko esim. fysioterapeutin, sosionomin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan tai liikunta-alan ammattilaisen urasta?
  • Haluatko aloittaa korkeakouluopinnot kannustavassa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä?
  • Kaipaatko tsemppausta opintoihisi sekä valintakokeisiin valmistautumiseen?

 Terveysliikunnan linjan aloja

Me tarjoamme

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alat tarjoavat työtä tulevaisuudessa! Alan tehtäviin kouluttautuneiden tarve työmarkkiinoilla kasvaa, sillä eri-ikäinen väestö lapsista vanhoihin tarvitsee osaavia ammattilaisia tuottamaan alojen monimuotoisia palveluita. Jyväskylään vasta perustettu kuntoutusalan osaamiskeskittymä tarjoaa myös tulevaisuudessa työllistymismahdollisuuksia kuntouksen asiantuntijoille. Soteli -linjalla voit aloittaa korkeakouluopintosi. Samalla opit opiskelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä laajennat yleissivistystäsi.

  • Kokopäiväistä, ohjattua ja itsenäistä opiskelua, johon on mahdollista saada opintotukea
  • Suorittamasi amk- ja yliopisto-opinnot voit hyväksilukea jatko-opinnoissa
  • Mahdollisuus asumiseen opiston asuntolassa

Linjan opinnot suoritettuasi tunnet sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan jatko-opintomahdollisuudet ammattikorkeakouluissa, yliopistoissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Tunnet terveyden ja toimintakyvyn eri osa-alueet ja tiedostat niiden merkityksen ihmisen hyvinvoinnille. Osaat opiskella itsenäisesti ja toimia ryhmässä sekä ohjata erilaisia ryhmiä. 

Sijoittuminen

Aiempien vuosien sosiaali,- terveys- ja liikunta-alojen opiskelijat ovat sijoittuneet hyvin jatko-opintoihin korkeakouluissa (n. 80%). 

Opiskelu

Teoriaa, tapahtumia, teemapäiviä, työelämää!

Linjan opintoihin kuuluu teoriaopintojen lisäksi toiminnallisia opintoja, joiden aikana opiskelijat toteuttavat  tapahtumia ja teemapäiviä. Tarkoituksena on perehtyä kokemusten, elämysten ja ihmisten kohtaamisen kautta hyvinvointia edistäviin toimintamuotoihin.

Opettaja

Sonja Salonen TtM, fysioterapeutti

 

Linkkejä lisätietoihin

Opintotarjotin

Opiskelijat kertovat.

Tietoa hakemisesta ja hakulomake

Ota yhteyttä

Tervetuloa opiskelemaan!