Ravintola Santerin väki toivottaa sinut tervetulleeksi maistuvan ruoan äärelle!

 

vesikannu

Opiskelijaruokailun aikataulut

  • Aamiainen ma-pe klo 8.00 - 9.00

  • Lounas ma–pe klo 11.00 - 13.00

  • Päivällinen ma–to klo 15.45 - 17.00

 

Ateria sisältää monipuolisen salaattivalikoiman, kaksi lämminruokavaihtoehtoa lisukkeineen, ruokajuomat, leivän ja levitteet. Jälkiruoaksi on  kahvi ja tee. Keittoaterioille tarjoamme lisäksi vaihtuvan jälkiruoan.

Laadukkaat ateriat valmistetaan kotimaisista ja mahdollisuuksien mukaan keskisuomalaisten tuottajien raaka-aineista. Perunat, juurekset ja puutarhamarjat hankitaan lähituottajilta ja metsämarjat paikallisilta poimijoilta. Käytämme vain kotimaista lihaa. Aterioiden terveellisyys ja ympäristönäkökulmat ovat meille tärkeitä. Aamupuuro valmistetaan luomuhiutaleista

 

 

Torstai 3.12.2020

Lounas

Kooste

 

Päivällinen

Keittobuffa

Perjantai 4.12.2020

Lounas

Kalapuikot, m, k, s

Pinaattiohukaiset s

Lohkoperunat

 

Hyvää ruokahalua!

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Rauhallista toista adventin aikaa!

Toivottelee Ravintola Santerin väki

 

Tervetuloa ruokailemaan ravintola Santeriin!

Maanantai 7.12.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Härkäpapupihvit m, g, s, k

Perunasose

Suklaakiisseli l, g

Päivällinen

Possukiusaus l, g, k, s

Kanakiusaus m, g

Tiistai 8.12.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Riistapyörykkäkeitto m, g, s, k

Falafelpyörykkäkeitto veg, g

Rahka

Päivällinen

Jauhelihakastike l, g, k, s

Nyhtökaurakastike, veg

Pasta


Keskiviikko 9.12.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Broileria ja riisiä m, g, s, k

Vegepuikot ja riisiä veg

Päivällinen

Makkarakastike g, l

Kasvisnakkikastike veg, g

Perunasose

Torstai 10.12.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Kalakeittoa l, g, k, s

Mifukeittoa l, g

Suklaamousse

Päivällinen

Jauhelihalasagne l, s

Vegaaninen lasagne veg

Perjantai 11.10.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Karjalanpaisti m, g, k, s

Tomaattinen härkäpapupata veg. g, s

Hyvää ruokahalua!

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

Rentouttavaa kolmannen adventin aikaa!

Toivottelee Ravintola Santerin väki

 

 

Korkeakouluopiskelijan ateriatuki

Korkeakouluopiskelijalle KELA-ateriatuettua lounasta on tarjolla ma–pe klo 11.00 – 13.00 ja sen hinta on 2,80 €. Jälkiruuan hinta on 1 € ja kahvin 1 €. Katsothan ateriatukioikeutesi Kelan sivuilta.

 
 

Yhteystiedot

Ravintola Santeri tuotanto p. 050 386 6815

Ruokapalvelupäällikkö Marjo Levaniemi p. 040 714 3454, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myyntipalvelumme on auki arkisin  klo 8 - 15. p. 040 714 3449