Ravintola Santerin väki toivottaa sinut tervetulleeksi maistuvan ruoan äärelle!

 

vesikannu

Opiskelijaruokailun aikataulut

  • Aamiainen ma-pe klo 8.00 - 9.00

  • Lounas ma–pe klo 11.00 - 13.00

  • Päivällinen ma–to klo 15.45 - 17.15

 

Ateria sisältää monipuolisen salaattivalikoiman, kaksi lämminruokavaihtoehtoa lisukkeineen, ruokajuomat, leivän ja levitteet. Jälkiruoaksi on  kahvi ja tee. Keittoaterioille tarjoamme lisäksi vaihtuvan jälkiruoan.

Laadukkaat ateriat valmistetaan kotimaisista ja mahdollisuuksien mukaan keskisuomalaisten tuottajien raaka-aineista. Perunat, juurekset ja puutarhamarjat hankitaan lähituottajilta ja metsämarjat paikallisilta poimijoilta. Käytämme vain kotimaista lihaa. Aterioiden terveellisyys ja ympäristönäkökulmat ovat meille tärkeitä. Aamupuuro valmistetaan luomuhiutaleista

 

Tervetuloa ruokailemaan ravintola Santeriin!

 

Maanantai 28.9.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Kalakeitto l, g, s, k

Juureskeitto veg, g

Rahka

Päivällinen

Liha-kaalilaatikko g, m, s, k

Kasviskaalilaatikko g, veg

Hyvää ruokahalua!

 

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Tiistai 29.9.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Chili-kalkkunakastike g, m, s, k

Linssi-currykastike veg, g

Päivällinen

Punajuurisosekeitto g veg

Pannari

Hyvää ruokahalua!

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Keskiviikko 30.9.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Uunipuurohh l, s, k  Ja kiisseli

Päivänkeitto veg

Pullakahvit

Päivällinen

Tortillat

Hyvää ruokahalua!

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Torstai 1.10.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Tonnikala-pastavuoka l, s

Herkkusieni-pastavuoka veg

Päivällinen

Riistakeitto m, g, s, k

Kahden kurpitsan keitto

Hedelmä

 Hyvää ruokahalua!

 

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Perjantai 2.10.2020

Ravitsemussuositusten mukainen lounas

Allergeenit ilmoitamme aterioiden kohdalla linjastossa

Lounas

Uunimakkara m, g, k, s

Kasvisnakit veg  

Hyvää ruokahalua!

 

l laktoositon, g gluteeniton, m maitoproteiiniton, k kananmunaton, s soijaton, veg vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta. Allergeenit ilmoitamme myös tuotteen kohdalla linjastossa.

Aterioissa käytämme alkuperältään vain suomalaista sian-, naudan- sekä siipikarjan lihaa.

Muutokset mahdollisia ruokalistalla.

 

Aurinkoista viikonvaihdetta!

Toivottelee Ravintola Santerin väki

 

Korkeakouluopiskelijan ateriatuki

Korkeakouluopiskelijalle KELA-ateriatuettua lounasta on tarjolla ma–pe klo 11:–13 ja sen hinta on 2,80 €. Jälkiruuan hinta on 1 € ja kahvin 1 €. Katsothan ateriatukioikeutesi Kelan sivuilta.

 
 

Yhteystiedot

Ravintola Santeri tuotanto p. 050 386 6815

Ruokapalvelupäällikkö Marjo Levaniemi p. 040 714 3454, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myyntipalvelumme on auki arkisin  klo 8 - 15. p. 040 714 3449