Eri alojen opiskeliat kertovat opiskelustaan Alkio-opistossa.  Alkio-vuoden aikana kasvetaan ja opitaan yhdessä sekä hankitaan eväitä onnistumiseen ja opiskelupaikan saamiseen korkeakoulusta. Samalla voit kenties löytää myös  “elämäsi rakkauden”.

 

Parhaat mahdolliset eväät

Laadukas opetus ja yhteisön tuki antoivat parhaat mahdolliset eväät onnistumiseen ja tavoitteeseen eli opiskelupaikan saamiseen Tampereen johtamiskorkeakoulusta.

Henri

Henri Pussinen, kauppatieteet kevät 2016

Lue lisää: Talous ja yhteiskunta -alan opiskelijat kertovat

Alkion jälkeen yliopistoon

Alkio-opistoon meneminen lukion jälkeen oli harkittu päätös. Valintakokeissa ei tärpännyt, joten halusin viettää välivuoteni tekemällä jotain järkevää. Isoveljeni kertoi pelkkää hyvää omasta vuodestaan Alkiolla, joten häneltä sain sekä kannustusta että vinkkejä omaan vuoteeni Korpilahdella.

Aino

Aino Turunen, biologia ja luonnontieteet 2015-2016

Lue lisää: Hyvinvonti- ja luonnontieteiden -alan opiskelijat kertovat

Alkion siivin psykologian opiskelijaksi

Päädyin Alkio-opistolle, sillä minulla oli tavoitteena päästä opiskelemaan psykologiaa Jyväskylän yliopistoon. Halusin hyödyntää välivuoteni siten, että pääsisin eteenpäin tulevissa opinnoissani ja että saisin tukea tulevaan valintakoelukemiseen.

Siiri

Siiri Juntumaa, psykologia 2015–2016

Lue lisää: Kasvatus ja psykologia -alan opiskelijat kertovat

Englannin perusopinnot – laadukasta opetusta

Saatuani hylkäyskirjeet eri yliopistoilta muistin Alkio-opiston ja mahdollisuuden suorittaa englannin perusopinnot. Aloitin opiskelun Alkiolla ja tuosta vuodestani tuli yksi elämäni parhaista. Mahtavat opettajat, mahtava ryhmähenki, mahtavaa ruokaa; lista voisi jatkua loputtomiin. Kuka olisi uskonut, että Korpilahden sydämeen kätkeytyisi niin loistava paikka. Opetus oli laadukasta, ja opettajia näki myös esimerkiksi lauluyhtye Embryo Ensemblen treeneissä.

salla väkeväinen

Salla Väkeväinen, englannin kieli ja kansainvälisyys 2010–2011

Lue lisää: Historia ja kielet -alan opiskelijat kertovat