Vuosittaisia tapahtumia

Alkio-opistossa on vuosittain paljon tapahtumia, juhlia ja teemapäiviä, joita eri opintolinjat järjestävät. Menneitä tapahtumia näet klikkaamalla oikealla olevia vuosilukuja. Tulevia tapahtumia voit selailla etusivun kalenterista.

Elokuu

Lukukauden avajaiset - uudet opiskelijat toivotetaan tervetulleiksi

Tervetuloa-iltatapahtuma - Opiston henkilökunta ja tuutoriopiskelijat järjestävät mukavaa yhdessäoloa.

Korpilahti-action - Korpilahti ja opiskelutoverit tulevat tutuiksi opintolinjojen välisissä mittelöissä.

Korpilahden kesäteatterissa käynti mahdollisuuksien mukaan

Lokakuu

Itsenäisen työskentelyn viikko - Opiskelijat tekevät opintotehtäviään omaan tahtiin ja lomailevat.

Marraskuu

KEKE-viikko - Kestävän kehityksen teemaviikko.

Lasten peuhapäivä - Terveysliikunnan linjan opiskelijat järjestävät jyväskyläläisille ja korpilahtelaisille lapsille vauhdikkaan päivän isänpäivän tienoilla. Tervetuloa!

Joulukuu

Itsenäisyystanssiaiset - Pukujuhlaa ja loistetta!

Joulujuhla - Ohjelmallinen puurojuhla.

Tammikuu

Kevään linjat alkavat - Uusia opiskelijoita tulee kampukselle.

Uusien ilta - Opiskelijakunta ja huvi- ja urheilutoimikunta järjestävät tervetulo- ja tutustumistapahtuman uusille opiskelijoille.

Helmikuu

Itsenäisen työskentelyn viikko - Opiskelijat tekevät opintotehtäviään omaan tahtiin ja lomailevat.

Maaliskuu

Opistopäivä - Alkio-opistolla vietetään joka kevät opistopäivää, jolloin vanhat ja uudet opiskelijat kohtaavat. Kutsuttuja ovat  nykyisten ja viimevuotisten opiskelijoiden lisäksi kunniakurssilaiset 40 ja 20 vuoden takaa. Historian havina ja koskettavat tarinat ovat osa opistopäivää kuten myös perinteinen sählyottelu, jossa viime vuoden opiskelijat pelaavat nykyisiä vastaan. Opistopäivä on perinteisesti palmusunnuntaita edeltävänä lauantaina. Olette sydämellisesti tervetulleita tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviänne ja tutustumaan tämän päivän Alkio-opistoon. 

Kevään 2020 ja 2021 opistopäivät on koronatilanteen takia siirtyneet vuodelle 2022. Olet silloin tervetullut tapaamaan opiskeluryhmääsi ja henkilökuntaa.

Huhtikuu

Valintakokeisiin valmistautumista - Sitä mukaa kuin valintakoekirjat selviävät, niitä aletaan innokkaasti lukea. Tähänastinen opiskelu on jo vahvistanut osaamista, tuonut uutta tietoa ja lisännyt syvällistä ymmärrystä opintoaineista.

Toukokuu

Lukuvuoden päätösjuhla

 

Kuvia tapahtumista löydät Alkio-opiston Facebook-sivuilta.