Ajankohtaista

Tietoa Alkio-opiston majoitus-, kokous- ja juhlapalveluista saat juuri avatuilta Tähtelän verkkosivuilta.

Tähtelän ystävällinen henkilökunta antaa mielellään lisätietoja.

Myyntipalvelu on avoinna ma-pe klo 8–15.

p. 050 432 9190
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ravintola Santeri 3

Ravintola Santeri - tilaisuuden tullen

Ravintola Santeri tarjoaa tasokkaita ateriapalveluita niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Ravintolassamme on pidetty upeita illallisia ja yritysten edustustilaisuuksia sekä juhlittu päivänsankareita, hääpareja ja valmistuneita.

Millaisen tilaisuuden haluaisit?

Autamme sinua tärkeän päivän toteuttamisessa ja toteutamme tilaisuutesi sovitusti ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella jo vuosien kokemuksella.

Hyvät puitteet ja maukas lähiruoka

Hyvä palvelu, upeat näkymät Päijänteen  rantamaisemiin ja tasokkaan keittiön mieleenpainuvat ruokaelämykset ovat ravintola Santerin tunnusmerkkejä. Hyödynnämme vuodenaikojen parhaita antimia ja lähituottajien laadukkaita raaka-aineita.

Ravintolassamme on avara, valoisa ja savuton sali, johon saamme istumapaikat reilulle 200 vieraalle. Opistolle käytettävissänne on myös 120 henkilön auditorio, erikokoisia luokkatiloja (vaikkapa lasten leikkitilaksi /taukotilaksi)  sekä suuri liikuntasali.

Meillä on A-oikeudet, joten oma juomatarjoilu ei ole mahdollista.

Ravintolasalimme kalusteet on uusittu vuoden 2014 lopulla.

Juhla ja majoitus samassa paikassa

Tapahtuman järjestelyjä helpottaa, kun vierailla on mahdollisuus majoittua juhlapaikan yhteydessä.  Meillä voitte majoittua mukavasti rauhallisessa ympäristössä - kaukana liikenteen melusta.

Päijänteen rannan monet mahdollisuudet

Rantasaunamme Päijänteen rannalla on myös sopimuksesta käytössänne. Rantasauna soveltuu 20-30 henkilön tilaisuuksiin. Saunan yhteydessä on myös majoitustiloja.

Kuinka voimme auttaa?

Autamme sinua mielellämme juhlatilaisuutesi suunnittelussa. Tästä pääset tutustumaan muutamiin menu-vaihtoehtoihimme, jotka rakensimme helpottamaan valintaasi.  Esimerkeissä ryhmän minimikoko 50 henkilöä. 

Räätälöimme tarpeittesi mukaan tapahtuman tarjoilut ja oheispalvelut. Ota yhteyttä, niin rakennamme yhdessä toiveittesi tilaisuuden!

Tervetuloa arjen yläpuolelle!

 

kattaus vaaka